Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Ιδρυτική Γενική Συνέλευση Τμήματος

Πραγματοποιήθηκε στις 03/02/2011 στην πόλη της Καστοριάς, η ιδρυτική Γενική Συνέλευση του Περιφερειακού Τμήματος Σ.Δ.Α.Τ.Μ. Καστοριάς. Το αίτημα δημιουργίας του Περιφερειακού Τμήματος έχει συνυπογράψει η πλειονότητα των συναδέλφων του Νομού Καστοριάς, η οποία και παρευρέθηκε στην Ιδρυτική Γενική Συνέλευση.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Π.Σ.Δ.Α.Τ.Μ. εκπροσώπησε ο Πρόεδρος κ. Στέφανος Ξεκαλάκης. Στη συνέλευση παρευρέθη και χαιρέτησε ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος Καστοριάς του Τ.Ε.Ε και μέλος του Συλλόγου Α.Τ.Μ. Καστοριάς κ. Αποστολίδης Παναγιώτης.

Κατά τη διάρκεια της Γ.Σ. ενημερώθηκαν οι συνάδελφοι για το πρόγραμμα δράσης του Π.Σ.Δ.Α.Τ.Μ. και τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν τον κλάδο και ακολούθησε συζήτηση με τους συναδέλφους, επί των θεμάτων που τους απασχολούν.

Για το προσεχές διάστημα και εν όψει των εκλογών του Περιφερειακού Τμήματος που θα πραγματοποιηθούν ταυτόχρονα με τις εκλογές του Πανελληνίου Συλλόγου Αγρονόμων & Τοπογράφων Μηχανικών την Κυριακή 03 Απριλίου 2011 η προσωρινή διοίκηση του Τμήματος καλεί τα μέλη του σε τακτική Γενική Συνέλευση την  ΠΕΜΠΤΗ  3 Μαρτίου 2011 και ώρα 17:00 στην αίθουσα του Τ.Ε.Ε. Καστοριάς, Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 143, ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ ΠΑΠΑΤΕΡΠΟΥ.

Εάν δεν υπάρχει η απαιτούμενη απαρτία, η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ θα γίνει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ανεξάρτητα από τον αριθμό των παρόντων την ΠΕΜΠΤΗ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 και ώρα 17:00 στην αίθουσα του Τ.Ε.Ε. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 143, ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ ΠΑΠΑΤΕΡΠΟΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: