Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

Θέματα και ερωτήματα που προκύπτουν από την εφαρμογή του νόμου περί αυθαιρέτων

Θέμα : «Θέματα και ερωτήματα που προκύπτουν από την εφαρμογή του νόμου περί αυθαιρέτων»


Λόγω του αυξημένου ενδιαφέροντος, το ΙΕΚΕΜ ΤΕΕ προχωρεί ταυτόχρονα σε τρεις δράσεις, προκειμένου να δοθούν απαντήσεις στα ερωτήματα που προκύπτουν από την εφαρμογή του νόμου περί αυθαιρέτων :

α) Διατίθεται ήδη σεμινάριο με τη μέθοδο της ασύγχρονης τηλεκατάρτισης, όπου υπάρχει δυνατότητα παρακολούθησης από το διαδίκτυο εισηγήσεων που καλύπτουν με πληρότητα το θέμα, απόκτησης του συνόλου των σχετικών υλικών (κωδικοποίηση νομοθεσίας, υποδείγματα, έντυπα κ.λπ.), καθώς και υποβολής ερωτημάτων στους εισηγητές, οι οποίες απαντώνται σε εύλογο χρόνο. Το κόστος του σεμιναρίου είναι 80 €.

β) Από τη Δευτέρα 7 Νοεμβρίου ξεκινούν σεμινάρια 20 ωρών στους χώρους του ΙΕΚΕΜ ΤΕΕ (Κολωνού 12), στα οποία θα συμμετέχουν έως 25 άτομα ανά σεμινάριο και θα έχουν τη δυνατότητα να υποβάλλουν άμεσα   τα ερωτήματά τους στους εισηγητές. Το κόστος των σεμιναρίων είναι 150 €.

γ) Στο πλαίσιο διενέργειας των σχετικών ημερίδων του ΙΕΚΕΜ ΤΕΕ, την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου, ώρα 5 μ.μ. - 9 μ.μ., πραγματοποιείται ενημερωτική εκδήλωση στην αίθουσα του 1ου ορόφου του ΤΕΕ (Νίκης 4, Αθήνα),  στην οποία ο κατάλογος των συμμετεχόντων έχει ήδη συμπληρωθεί. Η εκδήλωση όμως θα μεταδοθεί ζωντανά από την ιστοσελίδα: http://iekemtee.sqlearn.gr, και σε κάθε περίπτωση μπορείτε να την παρακολουθήσετε οποιαδήποτε στιγμή βιντεοσκοπημένη, καθώς θα αναρτηθεί στο διαδίκτυο. Σημειώνουμε ότι στην παραπάνω ιστοσελίδα έχει ήδη αναρτηθεί βιντεοσκοπημένη η αντίστοιχη εκδήλωση της Δευτέρας 17/10/2011. Η πρόσβαση στο διαδίκτυο είναι δωρεάν. Επίσης θα μεταδοθεί από την ιστοσελίδα http://www.michanikos.gr.

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα: 2105221638, 2105221195, καθώς και στην ιστοσελίδα  http://www.iekemtee.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: