Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Η ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝ ΤΟΙΣ ΠΡΑΓΜΑΣΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΓΕΩΧΩΡΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΕΓΙΝΕ - ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΟΚΧΕ

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Το προηγούμενο διάστημα μια πολύ σημαντική απόφαση ελήφθη από τη Διοίκηση του Ο.Κ.Χ.Ε.  Μετά από διαβουλεύσεις με τη Διοίκηση του Π.Σ.Δ.Α.Τ.Μ., ο Σύλλογος Τοπογράφων είναι ο πρώτος φορέας που αναλαμβάνει τον πιλοτικό διαμοιρασμό γεωχωρικών δεδομένων του Οργανισμού προς όλους τους συναδέλφους Α.Τ.Μ.

Μέσα από τις δομές του Συλλόγου (Περιφερειακά – Τοπικά Τμήματα & Σύλλογοι) ο κάθε συνάδελφος θα έχει πρόσβαση καταρχήν στα δεδομένα που περιγράφονται σε συνημμένο έγγραφο με στόχο τελικά σε σύντομο χρονικό διάστημα όλα τα στοιχεία να είναι προσβάσιμα εύκολα, γρήγορα και δωρεάν σε όλους τους συναδέλφους για να κάνουν τη δουλειά τους.

Μέσα από τη διαδικασία αυτή γίνεται κατανοητό ότι το προσεχές διάστημα θα σηκώσουν μεγάλο βάρος ευθύνης & προσπάθειας οι νέες Διοικήσεις των Περιφερειακών – Τοπικών Τμημάτων και Συλλόγων Α.Τ.Μ.

Το στοίχημα πρέπει να κερδηθεί και θα κερδηθεί για να λειτουργήσει πλέον η ΕΥΓΕΠ στην πράξη επ’ ωφελεία του κοινωνικού συνόλου και των επιστημόνων – διαχειριστών της γεωχωρικής πληροφορίας.

Γι’ αυτό είναι σημαντικό να υπάρχουν ισχυρές – ενεργές δομές του Συλλόγου σε όλη την Ελλάδα. Γι’ αυτό είναι κρίσιμη η παρουσία όλων στις εκλογές της 26ης ΜΑΙΟΥ.


ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ

ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ «ΒΑΖΟΥΜΕ ΠΛΑΤΗ» ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ

ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΩΝ ΑΓΡΟΝΟΜΩΝ ΤΟΠΟΓΡΑΦΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ -
ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΜΑΪΟΥ 2013 

Δεν υπάρχουν σχόλια: