Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

8η Πανελλαδική Συνδιάσκεψη Π.Σ.Δ.Α.Τ.Μ.

Αγαπητοί Συνάδελφοι,


Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος καλούμαστε όλοι μαζί να συναποφασίσουμε για τους στόχους, τις στρατηγικές και τη γενικότερη λειτουργία του Συλλόγου μας.

Η συλλογική δράση μετουσιώνεται, μέσα από την συμμετοχή όλων μας στην 8η Πανελλαδική Συνδιάσκεψη του Συλλόγου, σε έμπρακτη στήριξη του Π.Σ.Δ.Α.Τ.Μ. και σε ενίσχυση της παρεμβατικής του ισχύος.

Οι πανελλαδικές συνδιασκέψεις δεν αφορούν μόνο τους εκπροσώπους των διοικήσεων των Περιφερειακών Τοπικών Τμημάτων και Συλλόγων, αλλά όλους μας.

Για το λόγο αυτό σας καλούμε όλους να συμμετέχετε στις εργασίες του διημέρου Παρασκευής & Σαββάτου 11-12/10/2013 στην Πάτρα.

Την Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί ημερίδα με θέμα «Διαχείριση Γεωπληροφορίας & εφαρμογές GIS» και το Σάββατο θα γίνει η καθιερωμένη πλέον ετήσια συνδιάσκεψή μας όπου όλοι μαζί θα καταλήξουμε στο πρόγραμμα δράσης της επόμενης περιόδου.

Περισσότερες λεπτομέρειες θα σας σταλούν μέσω της ενημέρωσης μελών τις προσεχείς ημέρες, ενώ πληροφορίες θα δίδονται και μέσω του διαδικτυακού τόπου του Π.Σ.Δ.Α.Τ.Μ. 


Δ.Σ. Π.Σ.Δ.Α.Τ.Μ.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: