Τετάρτη, 23 Ιανουαρίου 2013

Οικονομικές διευκολύνσεις για τη χρήση HEPOS

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Διπλωματούχων Αγρονόμων Τοπογράφων Μηχανικών προσπαθώντας να συμβάλει στην ομαλή και απρόσκοπτη ένταξη των νέων συναδέλφων στον επαγγελματικό στίβο και στην πρόσβαση τους στη χρήση μέσων που θα διευκολύνουν την επαγγελματική τους καθημερινότητα, προχώρησε στην υπογραφή μνημονίου συνεργασίας με την Κτηματολόγιο Α.Ε. μέσω του οποίου δίνεται η δυνατότητα παροχής οικονομικών διευκολύνσεων για τη χρήση του HEPOS.

Συγκεκριμένα, μέσω του μνημονίου που υπεγράφη σήμερα Τετάρτη 23/01/2013 από τους Προέδρους της Κτηματολόγιο Α.Ε. καθηγητή Απόστολο Αρβανίτη και του Π.Σ.Δ.Α.Τ.Μ. Στέφανο Ξεκαλάκη, η Κτηματολόγιο Α.Ε. θα παρέχει στους Διπλωματούχους Αγρονόμους Τοπογράφους Μηχανικούς, οι οποίοι είναι Ελεύθεροι Επαγγελματίες, στο διάστημα της πρώτης πενταετίας από την κτήση του Διπλώματός τους τις εξής οικονομικές διευκολύνσεις:
  1. 40% έκπτωση στα τέλη εγγραφής στο HEPOS για όλους όσους πληρούν την ανωτέρω προϋπόθεση και εγγραφούν μετά την 23η Ιανουαρίου 2013, ημερομηνία υπογραφής του Μ.Σ.
  2. 18 συναπτούς μήνες χωρίς το πάγιο τέλος των υπηρεσιών πραγματικού χρόνου.
  3. Οι Διπλωματούχοι Α.Τ.Μ. που έχουν ήδη εγγραφεί στην υπηρεσία και πληρούν τις ανωτέρω προϋποθέσεις θα απαλλάσσονται για 18 συναπτούς μήνες από το πάγιο τέλος των υπηρεσιών πραγματικού χρόνου.
Λεπτομέρειες για τα δικαιολογητικά που θα απαιτηθούν, καθώς και για τον τρόπο αξιοποίησης της διευκόλυνσης αυτής από όσους καλύπτετε τις ανωτέρω προϋποθέσεις θα δοθούν τις επόμενες ημέρες μέσω των διαδικτυακών τόπων του ΠΣΔΑΤΜ (www.psdatm.gr) και της ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Α.Ε. (www.ktimatologio.gr), καθώς και μέσω του Δελτίου Α.Τ.Μ. & νέας ενημέρωσης μελών.

Η Διοίκηση του Π.Σ.Δ.Α.Τ.Μ. αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει γι αυτή τη συνεργασία τη Διοίκηση της Κτηματολόγιο Α.Ε. και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Εταιρείας καθηγητή Απόστολο Αρβανίτη που, από την πρώτη στιγμή που θέσαμε το θέμα της εξεύρεσης τρόπου διευκόλυνσης των νέων Α.Τ.Μ. στη χρήση HEPOS, έδειξε ευαισθησία και διάθεση για να δοθεί η λύση που τελικά προκρίθηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: