Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Ενημέρωση για αύξηση εισφορών ΕΤΑΑ

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το τελευταίο διήμερο οι «μάχες» που δίνουμε για κρίσιμα θέματα που άπτονται της επαγγελματικής μας βιωσιμότητας έχουν μεταφερθεί στις αίθουσες του Συμβουλίου της Επικρατείας.

Εκεί η παρουσία του Προέδρου του Τ.Ε.Ε. συν. Χρήστου Σπίρτζη και του συν. Στέφανου Ξεκαλάκη, μέλους της Επιστημονικής Επιτροπής Α.Τ.Μ. του Τ.Ε.Ε. εκδικάσθηκε η προσφυγή του Τ.Ε.Ε. και των δύο συναδέλφων ενάντια στην αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών, ενώ σήμερα παρουσία του Προέδρου του Π.Σ.Δ.Α.Τ.Μ. συν. Γιάννη Μαχίκα εκδικάζεται η προσφυγή κάποιων τεχνολόγων από τη Νάουσα για ακύρωση της απόφασης της πολεοδομίας του Δήμου που τους γύρισε πίσω τοπογραφικά υπογεγραμμένα από μη έχοντες το δικαίωμα επαγγελματίες. Στην υπόθεση αυτή, ως είναι αυτονόητο, παρενέβη το Τ.Ε.Ε. και ο Π.Σ.Δ.Α.Τ.Μ.

Και για τις δύο υποθέσεις οι δικηγόροι μας είναι αισιόδοξοι ότι οι θέσεις μας θα δικαιωθούν. Οι αποφάσεις θα εκδοθούν στο προσεχές μέλλον και φυσικά θα λάβετε άμεσα γνώση επ’ αυτών.

Η Διοίκηση του Πανελληνίου Συλλόγου Διπλωματούχων Αγρονόμων Τοπογράφων Μηχανικών, παρά τις οικονομικές δυσχέρειες που προκαλούν προβλήματα στη λειτουργία του Συλλόγου, παρά τις τρικλοποδιές που δέχεται από στελέχη & παρατάξεις που το μόνο που τους νοιάζει, όπως φάνηκε και στην καταστατική συνέλευση, είναι να διασφαλίσουν τα εκλογικά τους μαγαζάκια αδιαφορώντας για το μέλλον του Συλλόγου που είναι συνυφασμένο με το μέλλον του κλάδου, παρά την έλλειψη ανθρωπίνων πόρων για τη διαχείριση των θεμάτων που μας απασχολούν και παρά την αναλγησία & την αδιάλλακτη διάθεση των κυβερνώντων συνεχίζει να παρεμβαίνει ουσιαστικά και όχι μέσα από βερμπαλιστικές λογικές & πρακτικές για την υπεράσπιση των συμφερόντων όλου του κλάδου.

Συνεχίζουμε μαζί & οι αγώνες μας να είστε σίγουροι ότι θα δικαιωθούν!!!!

Δ.Σ. Π.Σ.Δ.Α.Τ.Μ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: