Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Ημερίδα για το Εθνικό Κτηματολόγιο στα Γιάννενα

Θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε ότι ο σύλλογος των Διπλωματούχων Αγρονόμων & Τοπογράφων Μηχανικών Ηπείρου και Λευκάδας στο πλαίσιο έναρξης των νέων Κτηματογραφήσεων θα διοργανώσει μια Ημερίδα στις 15 Φεβρουαρίου του 2014, με σκοπό να συνδράμει στην πληροφόρηση των συναδέλφων Μηχανικών που θα ασχοληθούν με τις διαδικασίες αυτές. Για το λόγο αυτό θα συμμετάσχουν από την εταιρεία ΕΧΚΑ ΑΕ δύο εισηγητές στη συγκεκριμένη Ημερίδα.
 
Συγκεκριμένα η Ημερίδα θα εστιαστεί σε θέματα που αφορούν:
  • παρουσίαση των διαδικασιών της Κτηματογράφησης
  • το επίπεδο ταύτισης δικτύων παλαιότερων μελετών του Κτηματολογίου με το δίκτυο της ΓΥΣ και το HEPOS και τον μετασχηματισμός HTRS07-ΕΓΣΑ87
  • τις σωστές πρακτικές στη χρήση του GPS (τεχνικές μέτρησης (RTK vs PostProcessing), απαραίτητος εξοπλισμός, σχεδιασμός μετρήσεων, έλεγχος ποιότητας λήψης, γεωμετρία δορυφόρων)
  • τις πηγές σφαλμάτων, τη διασφάλιση αξιολόγησης αποτελεσμάτων, την αξιοπιστία αποτελεσμάτων και τα συνηθισμένα λάθη (παραδείγματα προς αποφυγή).
Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί από τις 9.30 το πρωί μέχρι τις 13.30-14.00 το μεσημέρι στην μεγάλη αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου Φρόντζου Πολιτεία. ( http://www.frontzupolitia.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια: