Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Ανοιχτή πρόσκληση - κάλεσμα σε όλους τους συνάδελφους ΑΤΜ για συμμετοχή στην 7η πανελλαδική συνδιάσκεψη

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Βρισκόμαστε ένα χρόνο περίπου μετά τη διοργάνωση της 6ης Πανελλαδικής μας Συνδιάσκεψης που πραγματοποιήθηκε στη Δωδώνη της Περιφερειακής Ενότητας Ιωαννίνων. Ένα χρόνο στον οποίο μεσολάβησαν τεράστιες, δυσμενείς ως επί το πλείστον, αλλαγές στο οικονομικό, επαγγελματικό και κοινωνικό πεδίο.

Εν μέσω αυτής της κρίσης ο Π.Σ.Δ.Α.Τ.Μ. και οι διοικήσεις των Περιφερειακών και Τοπικών Τμημάτων και Συλλόγων Α.Τ.Μ. ανά την Επικράτεια κατέβαλαν σημαντικές προσπάθειες για την υλοποίηση όσων συζητήθηκαν και αποφασίσθηκαν στη Συνδιάσκεψη της Δωδώνης. Κι από τον έως σήμερα απολογισμό μπορεί κανείς να διακρίνει ότι έχουν γίνει πολλά. Δεν αρκεί όμως αυτό, μπορούμε και θέλουμε περισσότερα για τον κλάδο, για τον κάθε συνάδελφο ανεξαρτήτως του τομέα απασχόλησης ή της γεωγραφικής ενότητας που δραστηριοποιείται.

Ότι σχεδιάστηκε και ότι σήμερα υλοποιείται είναι απόρροια όσων όλοι μαζί σχεδιάσαμε μέσα από τη συμμετοχή μας στις συνδιασκέψεις τα προηγούμενα χρόνια. Γι’ αυτό άλλωστε και η Διοίκηση του Π.Σ.Δ.Α.Τ.Μ. αποφάσισε να πυκνώσει τις συνδιασκέψεις προγραμματίζοντάς τις ανά έτος. Με όπλο λοιπόν τη συλλογική συνείδηση και την κουλτούρα διαλόγου που μας διακρίνει ως κλάδο, σας καλούμε να συμμετέχετε μαζικά στην 7η Πανελλαδική Συνδιάσκεψη Α.Τ.Μ. που φέτος θα πραγματοποιηθεί στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Ηράκλειο το Σάββατο 30 Ιουνίου 2012. Θα προηγηθεί την Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012 η διεξαγωγή ημερίδας με τίτλο «25 χρόνια Ε.Γ.Σ.Α. 87’….και τώρα τι; (Εξελίξεις & Προοπτικές)» και βέβαια όσοι συμμετέχετε θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε την κρητική φιλοξενία και τις ομορφιές του νησιού. Για όλα αυτά εγγύηση αποτελούν οι προσπάθειες που εδώ και μήνες καταβάλουν οι συνάδελφοί μας από τα Διοικητικά Συμβούλια του Σ.Δ.Α.Τ.Μ.Κ., του Τοπικού Τμήματος Α.Τ.Μ. Χανίων και Ρεθύμνου.

Συνάδελφοι,

Η Πανελλαδική Συνδιάσκεψη δεν είναι υπόθεση μόνο των εκπροσώπων των Διοικήσεων Τμημάτων και Συλλόγων Α.Τ.Μ. Στις δύσκολες εποχές που ζούμε δεν υπάρχουν παντογνώστες ή επίδοξοι μαθητευόμενοι μάγοι που θα φέρουν με το μαγικό τους ραβδάκι τη νέα άνοιξη στον κλάδο. Το στοίχημα για ένα καλύτερο αύριο το βάζουμε όλοι μαζί και το κερδίζουμε όλοι μαζί. Γι’ αυτό και σας καλούμε όλους, και όσους διαμένετε στην Κρήτη και όσους έχετε τη δυνατότητα να παραβρεθείτε από κάθε γωνιά της Ελλάδος, να συμμετέχετε ενεργά στις  διήμερες εκδηλώσεις της συνδιάσκεψης.

Δ.Σ. Π.Σ.Δ.Α.Τ.Μ.

ΣΤΗ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΑΓΡΟΝΟΜΟΙ ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ.

Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ.

Συνδιοργάνωση: Π.Σ.Δ.Α.Τ.Μ., Σ.Δ.Α.Τ.Μ.Κ., ΤΟΠΙΚΟ ΤΜΗΜΑ Α.Τ.Μ. ΧΑΝΙΩΝ, ΤΟΠΙΚΟ ΤΜΗΜΑ Α.Τ.Μ. ΡΕΘΥΜΝΟΥ
Πληροφορίες - Κρατήσεις: Γραμματεία Π.Σ.Δ.Α.Τ.Μ. τηλ. 2103301045, 2103301089 (ώρες 10:00 με 14:00)

Δεν υπάρχουν σχόλια: