Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Νέα παράταση υποβολής πρόσφορων για το χρηματοοικονομικό σύμβουλο της Κτηματολόγιο ΑΕ μέχρι τις 21/06

Η Ειδική Γραμματεία ΔΕΚΟ ανακοίνωσε μέσα από το site του Υπουργείου Οικονομικών την παράταση υποβολής προσφορών για εκδήλωση ενδιαφέροντος χρηματοοικονομικού συμβούλου στο κτηματολόγιο για τις 21 Ιουνίου.

Η κίνηση αυτή της τελευταίας στιγμής δεν είναι τυχαία. Συνδέεται απόλυτα με την αντίδραση του κλάδου απέναντι στις επιλογές ιδιωτικοποίησης του Εθνικού Κτηματολογίου.  Άλλωστε, τα μηνύματα τα είχαν πάρει από χθες το απόγευμα όταν όλος ο όροφος του Υπουργείου που θα υποδεχόταν αύριο τους ενδιαφερόμενους είχε γεμίσει με τις αφίσες και τις ανακοινώσεις του Συλλόγου.

Τα πήραν και επίσημα σήμερα το πρωί, όταν καταθέσαμε την ανακοίνωσή μας στο πρωτόκολλό τους για να μην μπορεί κανείς τους να ισχυρισθεί ότι δεν άκουσε ή δεν γνώριζε για τις αντιδράσεις.  Η κατάσταση αυτή δε μας αρκεί, απλά μας δίνει περισσότερο χρόνο να οργανώσουμε τη συγκέντρωση μας έξω απ’ το Υπουργείο Οικονομικών την επόμενη πλέον Πέμπτη 21 Ιουνίου στις 14:00.

Βοηθάει επίσης, γιατί απέναντι μας είναι πιθανό να μην έχουμε έναν υπηρεσιακό Υπουργό που θα νίπτει τας χείρας του, αλλά αυτόν της επόμενης Κυβέρνησης που ενδεχομένως θα προκύψει μετά τη 17η Ιουνίου.

Γι’ αυτό καλούμε όλες τις Διοικήσεις Α.Τ.Μ. των Περιφερειακών – Τοπικών μας Τμημάτων και Συλλόγων να οργανώσουν την παρουσία των μελών μας και από τις εκτός Αττικής Περιφερειακές Ενότητες. Καλούμε και το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος να σταθεί εμπράκτως δίπλα στον κλάδο των Α.Τ.Μ. για να δώσουμε από κοινού αυτή τη μάχη.

Όλοι λοιπόν την επόμενη ΠΕΜΠΤΗ 21 ΙΟΥΝΙΟΥ 2012 και ώρα 14:00 έξω από το Υπουργείο Οικονομικών με στόχο πλέον όχι μια νέα παράταση, αλλά:

ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ!!!! Ο ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΡΟΝΟΜΟΙ ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΟΙ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: