Τετάρτη, 2 Νοεμβρίου 2011

Προχωράει η καθολική υποχρέωση σύνταξης εξαρτημένων από το κρατικό δίκτυο Τ.Δ.

Αγαπητοί συνάδελφοι,


Δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως ΦΕΚ 2200Β/2011 η απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Π.Ε.Κ.Α. σχετικά με τις τεχνικές προδιαγραφές σύνταξης διαγραμμάτων ή άλλων μελετών που απαιτούνται και ο καθορισμός περιεχομένου και στοιχείων που περιλαμβάνονται και αποτυπώνονται για την εφαρμογή της παραγράφου 1 του άρθρου 35 του Ν. 3937/2011.

Όπως μπορείτε κι εσείς να διαπιστώσετε, για μια ακόμη φορά, η πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΚΑ έκανε αποδεκτές τις θέσεις του Π.Σ.Δ.Α.Τ.Μ. και έθεσε, μεταξύ άλλων, ως υποχρεωτική την εξάρτηση των τοπογραφικών διαγραμμάτων από το κρατικό δίκτυο συντεταγμένων.

Η εξέλιξη αυτή μας φέρνει ακόμα πιο κοντά στο στόχο μας που δεν είναι άλλος από την καθολική υποχρέωση σύνταξης τοπογραφικών διαγραμμάτων εξαρτημένων από το κρατικό δίκτυο συντεταγμένων.

Η Διοίκηση του Π.Σ.Δ.Α.Τ.Μ. συνεχίζει τις προσπάθειες της προς αυτή την κατεύθυνση και σας καλεί όλους να στηρίξετε εμπράκτως αυτή την προσπάθεια μέσα από την επιστημονικά ορθή εφαρμογή της τεχνολογίας και των μεθοδολογιών εξάρτησης των τοπογραφικών διαγραμμάτων.Δ.Σ. Π.Σ.Δ.Α.Τ.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: