Τετάρτη, 1 Ιουνίου 2011

6η Πανελλαδική Συνδιάσκεψη Π.Σ.Δ.Α.Τ.Μ.


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Π.Σ.Δ.Α.Τ.Μ. στην συνεδρίαση του της 27/05/2011 αποφάσισε όπως προγραμματίσει την 6η Πανελλήνια Συνδιάσκεψη του κλάδου για το Σάββατο 16 Ιουλίου 2011 και ώρα 10:00 π.μ. στην πόλη της Δωδώνης (πρόσβαση μέσω Εγνατίας οδού) που βρίσκεται πλησίον της πόλεως των Ιωαννίνων (10 λεπτά απ’ την πόλη).

Η διοργάνωση της συνδιάσκεψης θα γίνει σε συνεργασία με το νεοϊδρυθέν Περιφερειακό Τμήμα Α.Τ.Μ. Ηπείρου και θα προηγηθεί αυτής, την Παρασκευή 15 Ιουλίου, ημερίδα με θέμα «Τεχνολογία – Περιβάλλον & Κτηματολόγιο, συλλειτουργία & αλληλεπίδραση».

Επίσης, εφόσον υπάρχει ενδιαφέρον, το Περιφερειακό Τμήμα Ηπείρου έχει προγραμματίσει για την Κυριακή 17/07/2011 ξενάγηση όλων των συμμετεχόντων στον αρχαιολογικό χώρο της Δωδώνης και για όσους επιθυμούν ορειβασία στο όρος Ολύτσικα μέχρι το καταφύγιο όπου θα προσφέρεται καφές και αναψυκτικό. Επίσης για το απόγευμα της Κυριακής υπάρχει η πρόβλεψη διοργάνωσης πολιτιστικής εκδήλωσης προς τιμήν των συμμετεχόντων στη συνδιάσκεψη.  

Πρόθεση μας είναι η συνδιάσκεψη, πέραν όλων των άλλων, να αποτελέσει την αφετηρία των διαδικασιών τροποποίησης του καταστατικού του Πανελληνίου Συλλόγου Διπλωματούχων Αγρονόμων Τοπογράφων Μηχανικών.


Για το λόγο αυτό προγραμματίζουμε να γίνει παρουσίαση των γενικών αρχών που συμφωνήθηκαν μεταξύ των Διοικήσεων Π.Σ.Δ.Α.Τ.Μ. και Σ.Δ.Α.Τ.Μ.Β.Ε. και φυσικά να υπάρξουν τοποθετήσεις από όλους τους εκπροσώπους των τμημάτων και εξειδίκευση των επιμέρους θεμάτων που αφορούν το περιεχόμενο των αλλαγών και τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί.

Για την καλύτερη φιλοξενία και εξυπηρέτηση όλων όσων θα συμμετέχουν, η Διοίκηση του Περιφερειακού Τμήματος Α.Τ.Μ. Ηπείρου έχει έρθει ήδη σε συνεννόηση με τα ξενοδοχεία της περιοχής και με τους φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Η συνδιάσκεψη είναι μια ανοικτή διαδικασία για κάθε συνάδελφο Α.Τ.Μ. που επιθυμεί να την παρακολουθήσει και να εισφέρει με τις απόψεις του στη χάραξη των πολιτικών και στη διαμόρφωση των προγραμματικών θέσεων που θα δώσουν ώθηση και προοπτική στον κλάδο.
 
Για πληροφορίες σχετικά με θέματα μετακινήσεων, διαμονής, καθώς και για δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να απευθύνεστε στη Γραμματεία του Π.Σ.Δ.Α.Τ.Μ., από την Τρίτη 14/06/2011 (ώρες: 10:00 – 14:30). Τηλ. Επικοινωνίας: 2103301045, 2103301089

Πληροφορίες θα παρέχονται και μέσω του διαδικτυακού τόπου του Συλλόγου στη διεύθυνση www.psdatm.gr Η συνδιάσκεψη είναι ανοικτή για όλους τους συναδέλφους και η είσοδος είναι ελεύθερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: